Què és
Gala Acústic?

MÚSICA, CAP DE CREUS I SALVADOR DALÍ....

S'uneixen per crear un esdeveniment únic en el territori!

Gala Acústic és un cicle de concerts a bord de la històrica embarcació Gala, patrimoni de Salvador Dalí, pels bells paratges del Parc Natural del Cap de Creus.
Aquests concerts de petit format i d'alta qualitat, es realitzen en uns escenaris immillorables com la Cova de l'Infern on la llum natural i l'acústica de l'espai, completen l'experiència.
De juliol a agost oferim una àmplia programació de concerts íntims i exclusius.
Sortida des de Port Lligat (Cadaqués) amb travessa, concert i degustació de cava

Sortida des de Port Lligat (Cadaqués)
A les 18:00 hores.
Com arribar
RESERVA D'ENTRADES ANTICIPADES

 

Per reservar entrades

cal posar-se en contacte

amb nosaltres,via mail

o per telèfon.       

                             

RESERVES: +34 6305482967

Enviat

UN CAVA AMB ÀNIMA
El cava AGUSTI TORELLO MATA és el resultat d'un compromís personal. La dedicació d'una família i un equip de persones que fa possible, any rere any, collita rere collita, el miracle d'elaborar uns caves amb personalitat única i reconeixement internacional. Caves que neixen de les millors vinyes del Penedès, respectuosos amb la seva terra, amb les varietats autòctones, el sòl, el clima, el procés i la tradició. 

Gaudeix mentre els teus petits es diverteixen en bones mans.
Mentre tu formes part de l'experiència que t'oferim, si vols, els teus petits es divertiran, amb els bigotis d'en Dalí, les aventures de Barba Roja, contrabandistes i mariners. Jocs i gimcanes que els faran descobrir part de la història del nostre poble, Cadaqués.